27.6.08

ko sva šla drugič mimo gostilne, je vaški posebnež nejevoljno kresnil z rdečo muholovko.
ali je muha ostala pri življenju ali ne, tega pa ne vem.

15.6.08




malo fušava, ampak bova še vadila.

8.6.08

zadnjič sem dala prati perilo, danes pa sem se spomnila, da sem nazadnje videla svoj usb ključek preden sem ga vtaknila v tamodro trenirko.
hja, usb ključek se je opral v pralnem stroju skupaj z mehčalcem, ki ga ne dodajam zmeraj. tokrat pa. in danes ključek še vedno dela, zelena gumica pa diši kot ocean.

preden daš cape v stroj, preveri vsebino žepov.

6.6.08

včeraj je naš fantiček veselo pljuskal v svojem čebričku polnem vode. kar naenkrat so se mu spodmaknila tla pod ritko in že je z vprašujočimi očmi lovil sapo. doživel je svoj prvi potop brez maske od kar je priplaval iz materničnega oceana.
hitro sem ga potegnila v svoj objem, kjer je le za trenutek zajokal, potem pa sem ga posedla nazaj v vodo. veselo je čofotal naprej kot, da se ni nič zgodilo.

sprašujem se zakaj so nekatera mlada bitjeca prestrašena? najbrž zaradi staršev, ki ne znajo v nepredvidljivih situacijah odreagirati pred otrokom.

1.6.08

proti jutru me je iz sladkega spanca prebudilo nekaj med mojimi nogami. pa ni bilo tisto na kar bi človek, ki ne leži sam v postelji, najprej pomislil. bil je rogač.
glede na to, da nima kril, mi ni jasno kako je zašel pod odejo. sumim mojega dragega in njegov
otroški smisel za humor. osumljenca bom kasneje o tem še temeljito izprašala.

p.s. se mu ne sanja o čem ga sprašujem... sem že mislila, da sanjam tudi ponoči :)