31.1.09



moj najljubši otrok je te dni prebolel šesto otroško bolezen, ki pa mislim, da ni imela nobenega vzroka za njegovo današnje obnašanje.
nikakor mu nisem smela obleči plenice kaj šele kaj drugega. na sebi je imel edino nogavičke. ok, če otrok tako želi. v naši hiši nismo nikoli pretiravali z gretjem. 20 stopinj je najvišja možna temperatura, ampak on je veselo korakal naokoli.večerjo je pojedel nag. 2x je polulal tapison v kabinetu, enkrat tla v kuhinji, polil stricu ogaben zvarek pepsija in kmalu po šesti uri zvečer omagal.
med tem, ko se je vse to dogajalo, sem uspela zmiksati eno čokoladno torto.
ni kaj, mame smo res od vraga :)

21.1.09

moj oče je en čuden tič. zjutraj me je zaskrbljeno vprašal kaj naj popije, da ga neha boleti želodec.
predlagala sem mu ingver. ta čudovita zel pomaga skoraj pri vseh človeških tegobah.
potem sem ga začela malo zasliševat, kaj je jedel prejšnji dan. ha, krompirjevo friko ob desetih zvečer in kos jabolčnega štrudla. pa sem mu obrazložila, da ko si enkrat star 60 let pa res ne moreš več tako obilno večerjati.
ha in kaj mi je fotr odgovoril:" saj sem tudi predvčerajšnjim imel 60 let pa me ni bolel želodec."

ugotovila sva, da ni kriva starost pač pa zoprne viroze, ki razsajajo tod okoli.

7.1.09

izjava tedna

cigijev nečak, nekajletni sin znanega slovenskega režiserja cvitkoviča:"v cerkev hodijo jezusovi narkomani po vitamine".

3.1.09


z bitom sva bila zgodaj zjutraj precej ustvarjalno razpoložena. porisala sva zelo star pomivalni stroj. v kuhinjo sva naselila pisane srčke in travice :)

1.1.09

za zdravje!


ježešna, gledam dvojno